Hotmail op iPhone

iPhone heeft een standaard app waarmee je kunt mailen. Je kunt deze mail applicatie ook configureren met je Hotmail-account. Je kunt dan mails ontvangen en versturen. Handig als je vaak onderweg bent en op de hoogte wilt blijven van je mailtjes.

Het koppelen van jouw Hotmail-account aan de applicatie van je iPhone is niet heel gemakkelijk. Daarom leggen wij hieronder uit hoe je jouw Hotmail-account kunt koppelen aan de mail app van de iPhone.

Hotmail op iPhone in 5 stappen

Met de onderstaande stappen/instructies kun je Hotmail op je iPhone instellen.
hotmail-op-iphone
1. Pak je iPhone en open de standaardapplicatie ‘Instellingen’.
2. Klik op de balk met ‘e-mail, contacten, agenda’s’
3. Klik vervolgens op ‘Nieuwe account’.
4. Selecteer in het rijtje ‘Outlook.com’.
5. Vul alle gegevens van je Hotmail-account in.
6. Geef aan welke diensten je graag wilt gebruiken van Hotmail. Je kunt kiezen uit e-mail, contacten, herinneringen en agenda’s.) Klik bij deze opties in iedergeval op e-mail (hier gaat het tenslotte om).
7. Klik na het invoerven van deze informatie op ‘Bewaar’.

Je kunt nu Hotmail mails ontvangen en versturen met je iPhone!

Help! Hotmail op iPhone werkt niet…

Werkt Hotmail niet op je iPhone? Dan is het slim om de instellingen van je mail even te checken. Ga hiervoor naar de standaardapplicatie Instellingen op je iPhone. Ga vervolgens naar e-mail, contacten, agenda’s. Klik hier op je net toegevoegde Hotmail/Outlook-account.

outlook-appOutlook app voor iPhone

Outlook heeft sinds kort een eigen applicatie voor de iPhone. De applicatie is gratis te downloaden in de Appstore. De Outlook app werkt op elk model iPhone, iPad en iPod Touch.

Klik op de onderstaande knop om de Outlook app te downloaden.

OWA for iPhone
Met deze outlook app kun je gemakkelijk inloggen op je Hotmail of Outlook-account op je iPhone, iPod of iPad.
Downloaden

Vanaf 2015 heeft Microsoft alleen nog maar Outlook account ter beschikking. Met deze accounts kun je eenvoudig op alle Windows applicaties inloggen. Dit geldt ook voor de iPhone app.