Hotmail wachtwoord vergeten

Het is je ongetwijfeld wel een keer is overkomen: je wilt inloggen op Hotmail maar je krijgt een foutmelding. In deze foutmelding staat dat je een verkeerd hebt ingevoerd. Hoogstwaarschijnlijk ben je het Hotmail wachtwoord vergeten.

De Hotmail-gebruiker van tegenwoordig heeft voor heel veel dingen een wachtwoord. Het is daarom niet gek dat je een keer eens een wachtwoord vergeten bent. Je hebt ook vaak dat mensen meerdere e-mailadressen hebben, bijvoorbeeld voor op het werk en in priv├ę situaties.

Hoe kan ik mijn Hotmail wachtwoord achterhalen?

Om je wachtwoord te achterhalen moet je een formulier invullen bij Hotmail. Hiervoor moet je de onderstaande stappen uitvoeren.

1. Ga naar https://account.live.com/pw en geef aan dat je jouw wachtwoord vergeten bent.
2. Vul je Hotmail-adres in en vul de code in die in de afbeelding onder het invoerveld verschijnt.
3. Je wordt nu doorgelinkt naar een andere pagina. Je moet jezelf identificeren tegenover Hotmail. Dit kan met het primair opgegeven e-mailadres of je opgegeven beveiligingsvraag. Selecteer een van deze opties en je ontvangt een beveiligingscode.
4. Vul de beveiligingscode in bij de laatste stap en je hebt jezelf geïdentificeerd. Je kunt nu een nieuw wachtwoord aanmaken en je account herstellen zodat je weer toegang krijgt tot je postvak.

Tip: Als je een nieuw wachtwoord bij Hotmail moet opgeven, bedenk dan een heel ander wachtwoord dan je eerst gekozen wachtwoord. Dit maakt de kans nog kleiner dat je account overgenomen wordt door bijvoorbeeld een hacker.

Hotmail wachtwoord vergeten werkt nog steeds niet

Lukt het opnieuw instellen van je wachtwoord nog steeds niet? Klik dan op de optie: “Ik kan geen van deze opties gebruiken”. Je kunt hierdoor contact opnemen met Hotmail Ondersteuning. Door het invullen van een formulier, waarbij het van belang is dat je zoveel mogelijk accountgegevens doorgeeft, kan Hotmail je helpen met het opnieuw instellen van een nieuw wachtwoord waardoor je weer toegang kunt krijgen tot de maildienst Hotmail.

Geef tijdens het invullen van het formulier ook een e-mailadres op waarmee je wel mails kunt ontvangen. Binnen enkele werkdagen neem een medewerker van Microsoft contact met je op om het probleem op te lossen.

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Microsoft, dit kan via het onderstaande nummer.
Een medewerker van Microsoft zal in dit geval instructies geven hoe je dit probleem op kunt lossen.

020 500 1500

1 gedachte op “Hotmail wachtwoord vergeten

  1. Pingback: Hotmail Inloggen Met Code - Inloggen Hulp

Reacties zijn gesloten.