Ik kan niet inloggen op Hotmail

Het kan zijn dat je niet kan inloggen op Hotmail met je Hotmail-account. Dit kan komen omdat je misschien jouw wachtwoord verkeerd hebt ingevuld. Controleer dit goed. Als je er zeker van bent dat je het goede wachtwoord hebt ingevuld, is er waarschijnlijk iets anders aan de hand.

Ik kan niet inloggen op HotmailOorzaken niet kunnen inloggen op Hotmail

Hieronder staan veel voorkomende problemen als je niet kunt inloggen op Hotmail. Lukt het inloggen nog steeds niet? Kijk dan op onze ‘vragen of problemen‘ pagina.

Wachtwoord vergeten
Als je bij het Hotmail inloggen een foutief wachtwoord gebruikt, krijg je een melding dat je een verkeerde gebruikersnaam/wachtwoorden combinatie hebt ingevuld. Als je deze melding een aantal keer achter krijgt, is de kans groot dat je je wachtwoord vergeten bent.

Als je je wachtwoord kwijt of vergeten bent, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen bij Hotmail. Deze wordt dan naar het reserve e-mailadres gestuurd.

Lukt het inloggen nog steeds niet? Ga dan naar deze pagina.

Gebruikersnaam/Hotmail-adres vergeten
De meeste Hotmailgebruikers vergeten hun wachtwoord wel eens. Maar het kan natuurlijk ook gebeuren dat je je Hotmail-adres of gebruikersnaam bent vergeten. Dit kan namelijk al gauw gebeuren als je in het dagelijksleven gebruik maakt van meerdere e-mailadressen. (zowel zakelijk als privé)

Om je gebruikersnaam/Hotmail-adres op te vragen moet je naar deze pagina gaan.
Klik vervolgens op optie 2.

Jouw Hotmail-account is gehackt en het wachtwoord is veranderd
In veel gevallen veranderen hackers of andere mensen die jouw account ‘misbruiken’ het wachtwoord van jouw Hotmail-account. Hierdoor kan je niet meer met jouw Hotmail-account gegevens inloggen. Met de verborgen vraag kun je jouw wachtwoord weer resetten en kun je een nieuw wachtwoord aanmaken. Hierdoor kun jij weer gebruikmaken van jouw Hotmail-account en kan de hacker niet meer inloggen.

Meer informatie over dit onderwerp staat op deze pagina: Hotmail gehackt.

De website van Hotmail is down/offline
Krijg je een foutmelding als je www.hotmail.com wilt bezoeken? Dan is de website van Hotmail mogelijk offline of down. Dit wil zeggen dat er een fout is ontstaan of dat er een server van Hotmail is gecrasht. Hierdoor is de website mogelijk enkele minuten niet bereikbaar.
> Lees meer

3 gedachten over “Ik kan niet inloggen op Hotmail

  1. Pingback: Kan Niet Inloggen Hotmail - Inloggen Hulp

  2. Pingback: Ik Kan Niet Inloggen Op Hotmail - Inloggen Hulp

  3. Pingback: Hotmail Kan Niet Inloggen - Inloggen Hulp

Reacties zijn gesloten.