Stel je vraag

Heb je een vraag of een probleem waar je niet uitkomt? Stel de vraag dan aan ons! We proberen z.s.m. op alle vragen te reageren. Om je vraag te kunnen stellen moet je het onderstaande formulier invullen. Alle gestelde vragen blijven met de antwoorden op deze website staan zodat andere mensen die hetzelfde probleem hebben de vraag en het antwoord gemakkelijk kunnen vinden.

De meest gestelde vragen zullen gaan over het inloggen op Hotmail en dat men hier problemen mee ondervindt. Houdt in de gaten dat dit soort problemen ook weleens tijdelijk kunnen zijn en dat een portie goed geduld af en toe helpt. Kom je er echt niet uit dan kun je altijd hier nog je vraag kwijt.

197 gedachten over “Stel je vraag

 1. Ans Linders

  Hoe kan iemand anders inloggen op mijn laptop, steeds als iemand anders in wil loggen, komt hij/zij in mijn hotmail.
  Kan iemand mij hierbij helpen?!

  Reageren
 2. esmeralda caers

  ik kan niet meer op mijn e-mailadres mijn wachtwoord is juist en mijn gebruikers naam ook kun je me misschien helpen aub

  Reageren
  1. iris-annette Pattynama

   ik heb hetzelfde. . Hoe kan ik dan mijn email adres geven als mijn wachtwoord niet funcioneert. Dit is al een paar maanden . dat ik mijn mailtjes niet kan lezen. Tot 27-07-2015 kon ik het nog lezen via mijn mobile.

   Reageren
 3. t de Groot

  Ik heb per ongeluk een verificatie code laten sturen naar hotmail.nl terwijl het naar hotmail.com had gemoeten. Het adres hotmail.nl bestaat niet maar is gereserveerd (door mij zelf per vergissing aangemaakt zonder wachtwoord) hoe krijg ik die mail weer terug op het goede adres .com ipv hotmail.nl?

  groet T de Groot

  Reageren
 4. Indira

  I downloaded the Outlook Hotmail Connecter and yet I do not see any mail from the Hotmail account in the Outlook. What should I do? Please help. Thanks.

  Reageren
  1. Indira

   While there is no Hotmail mail in my Outlook, I cannot get into my Hotmail account either. Any suggestion as to how I can log in my Hotmail account? Thanks.

   Reageren
 5. j.besuijen

  Ieder keer als ik op Hotmail.com wil inloggen krijg Outlook er voor en kan mijn emails op hotmail niet lezen alles war ik probeer steeds komtoutlook er voor

  Reageren
 6. rene

  iedere keer als wil inloggen op mijn hotmail staat mijn gebruikersnaam en wachtwoord al ingevuld
  zonder dat het vakje van aangemeld blijven heb aangevinkt.
  wie kan mij helpen om dat weer normaal te krijgen ?

  Reageren
 7. dorie

  ik heb 2 hotmail accounts aangemaakt op mijn Iphone, laten we zeggen account 1 en account 2. maar als ik in account 2 een mail beantwoord dan krijgt deze als afzender het mailadres van account1, en aangezien ik het 2 gescheiden inboxen wil houden is dat niet handig. iemand een idee waar ik dit kan aanpassen?

  Reageren
 8. Carla

  Ik kan in Luxemburg niet inloggen omdat het niet veilig is of zo, zowel niet in mijn man zijn account als die van mij! Mijn dochter in Nederland kan wel op onze namen met ons wachtwoord inloggen . Wat te doen? Groet Carla

  Reageren
 9. rina bronsema

  van de week nog in mijn hotmail geweest. Als ik nu probeer in te loggen, staat boven de balk ‘outlook’ en na het (pogen) in te loggen krijg ik de melding: microsoft account bestaat niet.
  Alternatief email adres
  graag herstel van mijn hotmail
  dank
  mvg,
  rina

  Reageren
 10. Ad jl Nowee

  Gewoonte getrouw mijn E-mail te hebben kunnen gebruiken,
  zijn er gisteren plotseling problemen ontstaan
  nl: Info wachten op verbinding met Hotmail.com blijft uit
  Tot u toe geen verbinding meer gemaakt met Hotmail.com
  Dank u,Groet.

  Reageren
 11. lINDA EN RON

  Hoi, mijn account is geblokkeerd omdat zogenaamd iemand heeft gehackt. wat ik ook probeer ik kan er niet in. ik probeer zoveel mogelijk alles in tevullen etc. ik heb de account al meer dan 10 jaar en vind wel onzin met de info wat ik geef nog steeds niet in kan. heb nu een nieuwe account even moeten aanmaken. Graag wil ik er gewoon weer in

  Reageren
 12. lisette

  Als ik wil inloggen zegt hotmail dat ik een code in moet vullen , nu heb ik dat een poosje geleden gedaan maar ik kan niks met de code en kom niet meer in mijn hotmail wat moet ik nu doen?

  Reageren
 13. h.lesterhuis

  Hoe kan iemand anders mijn account van hotmail hebben. Vervalt je accont als je hem een tijdje niet gebruikt. Graag hier een antwoordt op, want mijn naam wordt nu in een andere woonplaats gebruikt.
  Dit gaat met de zelfd naam als die van mij.

  Met vriendelijk groet.

  Reageren
 14. Annelies

  Ik kan niet inloggen in hotmail in het buitenland. Ik krijg de melding “gebruikersnaam, wachtwoord of clientcertificaat foutief”. Ik ben nochtans doorlopend automatisch ingelogd via de mailapp op mijn gsm (Sony Xperia Z1). Als ik terug in België ben dan lukt het terug vanzelf zonder iets te moeten doen of opnieuw aan te melden. Ik ben op dit moment opnieuw in het buitenland. Kunnen jullie mij dringend helpen? Alvast bedankt!

  Reageren
 15. Romijn

  Heb een lastig probleem. Ben m’n wachtwoord van de ICloud vergeten. Deze staat op mijn hotmailadres maar dat heb ik al jaren niet meer gebruikt en kom ik niet meer in. Heb geprobeerd nw wachtwoord aan te vragen maar dan krijg ik dit:
  Dit Microsoft-account wordt niet herkend. Voer het opnieuw in.

  Wat moet ik doen? Mijn iPad vraagt steeds in te loggen in de cloud maar dat lukt niet meer en m’n Apple ID werkt via gmail adres….
  Ik kom er niet meer uit…

  Adri Romijn

  Reageren
 16. Gizem

  Ben mijn facebook wachtwoord vergeten en kan deze niet veranderen omdat ik mijn wachtwoord van mijn e mail adres ook niet meer weet.heb geprobeerd om te herstellen maar lukt niet.het is een e mail adres die ik amper heb gebruikt dus ik heb er niet veel gegevens van.hoe kan ik dit oplossen?

  Reageren
 17. Eveline Rypens

  Ik ben mijn wachtwoord vergeten, maar kan nog steeds mijn e-mails lezen.
  Ik kan mijn wachtwoord niet wijzigen omdat ik het oude niet meer ken.
  Mijn aanvraag voor een nieuw wachtwoord werd al maal geweigerd vermoedelijk
  omdat ik geen creditkaart heb en de nummer dus ook niet kan invullen.
  Graag een nieuw wachtwoord opsturen naar mijn e-mail adres zodat ik mijn mails
  ook kan lezen op een andere computer.

  Reageren
 18. Harry Smits

  Geachte heer/ mevrouw ik zit nu op ‘n andere PC en als ik klik op aanmelden dan moest ik eerst mijn wachtwoord intoetsen en nu hoef ik dat niet meer en verschijnen rechtstreeks mijn e-mailtje op het scherm.
  Mijn vraag is nu hoe kan ik dat weer veranderen zodat ik eer weer ‘n wachtwoord in moet toetsen voordat ik bij mijn e-mailtjes kom ?

  Reageren
 19. Ser

  Ik heb een probleem met mijn accounts ik ben nu in het buitenslands en vind het aan de ene kant fijn dat het gecontroleerd wordt wanneer iemand zich aanmeld in een ander land maar door deze controle kan ik dus niet nu mijn gegevens en kan ik mijn werk niet verrichten en dit is het probleem: ik log in op Me email en daar staat dat ik een code krijg op mijn oude email nu wil ik op me oude email gaan zeggen ze dat ik een code krijgnop me nieuwe email om op mijn oude email in te loggen :s terwijl ik kan op geen van beide… Nu na een tijdje niet geprobeerd te hebben dacht ik van ik probeer het nog een x staat er bij mijn oude email dat ik een sms krijg naar me oude nummer in tussentijd heb ik al zeker 4 nieuwe nr’s dus dat. Is ook geen optie wat kan ik doen ???

  Reageren
 20. Willem van Loon

  Er wordt aangegeven (verdenking) dat mijn e-mailadres mogelijk gebruikt wordt door anderen en dat de veiligheid van mijn gegevens in geding is. Vervolgens kom ik in een procedure terecht om weer toegang te krijgen tot mijn eigen mailbox en moet ik bewijzen middels een vragenformulier of ik inderdaad de eigenaar ben. Met de gegevens die ik heb lukt mij dat niet, zo vaak of intensief gebruik ik de betreffende mailbox niet. Vervolgens heb ik geen toegang meer, kan ik niet meer bij mijn gegevens waarvan sommige stukken belangrijk zijn. Hoe kom hieruit en tot mijn gegevens?

  Reageren
 21. Nicolai

  L.S. Heb al jaren dit e-mail adres en deze account naam. Nadat Upc is samengegaan met Ziggo heb ik alleen maar ellende met mijn Hotmail.nl. Er komt n.l. geen e-mails van mijn andere provider ( UPC ) bij Hotmail.nl binnen en dat is erg lastig aangezien ik steeds naar UPC mail moet gaan om de mails te lezen. Als ik mij bij Hotmail opnieuw wil aanmelden met mijn oude account en e-mail adres krijg ik … deze account naam is reeds in gebruik . Moet ik mij nu weer helemaal opnieuw met een andere accountnaam aanmelden? Dit zou erg vervelend zijn omdat ik dan al mijn oude adressen moet vragen om mijn Hotmailadres te wijzigen. Wat is de OPLOSSING ? Toch niet overgaan naar Gmail toch??
  Graag z.s,m. uw antwoord.
  Met een vriendelijke groet. A. Nicolai

  Reageren
 22. ge tegel

  Mijnheer, mevrouw, aanleiding tot de moeilijkheden is een blokkade van mijn hotmail email. Op advies een outlook account aangemaakt. Het bleef rommelen en blokkeren. Met een nieuw aangemaakt email adres kon ik gisteren mail ontvangen, maar hotmail gegevens bleven onbereikbaar. Daar kom ik nu ook niet is, ik heb niet het goeie wachtwoord. Welnu, het is mij volstrekt onduidelijk hoe nu verder, ik kan nu nergens meer mail ontvangen en gebruik het mailadres van een vriend. Graag op dat adres uw boodschappen en informatie tot ik weer in mijn eigen adres kan.
  Groet G. Tegel.

  Reageren
 23. M.J.H. Dekker

  Begin mei heb ik het LinkedIn wachtwoord veranderd. Daarover is naar een tweede e-mailadres (upcmail) een mailtje gestuurd. Dat mailadres is al een paar jaar geblokkeerd. Hoe kan het dan zijn dat iemand, die ik niet ken en wel dezelfde voorletter en dezelfde achternaam heeft, op haar Hotmailaccount het betreffende mailtje ontvangt (wat eigenlijk bestemd was voor dat upcmail-account)?

  Reageren
 24. Luc Leseman

  Sinds 5 juni 2015 ontvang ik geen berichten meer in mijn inbox en omdat ik ook met een IPad werk laat ik de laptop regelmatig de functie synchroniseren uitvoeren, maar die blijft aan het synchroniseren zonder resultaat. Wat is er mis? en wat kanik daar aan doen?

  Reageren
 25. Willem Jan

  Ik wil inloggen op mijn hotmail, maar de hoordletters veranderen gelijk in kleine letters waardoor ik niet kan inloggen, Wat moet ik nu doen?

  Reageren
 26. rene

  als ik op mijn hotmail wil staat mijn gebruikersnaam en wachtwoord telkens al op mijn scherm zonder het vakje aanmelden te hebben aangevinkt

  Reageren
 27. Mirjam

  Ik weet mijn wachtwoord niet. Het telefoonnummer waar de code naar gesmst wordt heb ik niet meer. Wel kan ik in mijn hotmail via mijn telefoon.

  Reageren
 28. yvonne van Etten

  Helaas kan ik mijn berichten op hotmail niet openen iedere keer staat er internetexplorer werkt niet ! facebook kan ik wel zien maar niet de filmpjes bekijken hotmail op mijn mobiel werkt wel HELP hoe los ik dit op ??? vr.groet Yvonne

  Reageren
 29. L.warners

  ik heb naar een bekend bedrijf een mail verzonden en krijg nu keer op keer een mail van KPN afleveringsfout
  Dit stop niet terwijl ik mail al op andere manier heb verzonden
  Wat doe ik hier aan

  Reageren
 30. leo noorduin

  Ik ben op camping vallegaia bij Cecina. Kan geen verbinding krijgen met hotmail.
  Wel met allerlei andere sites etc.
  Iedereen krijgt dat wel!
  Ik krijg in beeld: onveilige verbinding.
  Hoe op te lossen?

  Leo

  Reageren
 31. patrick

  Ik kan geen mail verzenden met mijn Hotmail account. Ik krijg dan de melding dat ik contact moet opnemen met de provider.

  Reageren
 32. Mohammed

  Ik kan niet inloggen op m’n hotmail account ik weet mijn wachtwoord en account maar er staat er is iemand op jou Outlook en dan moet ik een vragen lijst invoeren en nog geven ze het niet :(( ik wil alleen surieus m’n PlayStation network account verifiëren klaar!

  Reageren
 33. mjfeenstra

  vraag: als ik naar sign in ga om mijn hotmailaccount te openen , zie ik dat mijn wachtwoord als is ingevuld.
  dit wil ik niet. \ik wil altijd mijn wachtwoord MOETEN INVULLEN.
  hOE MOET IK DAAT ONGEDAAN KRIJGEN

  Reageren
 34. willem ou

  het is reeds lang geleden dat ik in mijn email kan kijken

  door een listeg truukje wordt er steeds iets bewaard wat de hacker er in heeft geplaats

  iedere keer weer

  hotmail voor mij de slechtste email en het beste in te breken zoals gebleken waardeloos

  een aanfluiting voor het goed van internet je wordt als eigenaar gewoon niet goed genoeg geholpen

  waardeloos en voor ons zeer slecht met niet willen helpen van onze problemen

  Reageren
 35. Hans

  Kon voorheen overal inloggen maar nu krijg ik de melding (Ongewone activiteit) als ik elders wil inloggen)
  Wat moet ik doen

  Reageren
 36. C.Reek

  Ik kan geen berichten meer verzenden,dat staat boven in een balk.
  zou contact moeten opnemen met mijn provider,maar hoe moet dat??????
  Graag een oplossing. Niet te ingewikkeld graag.
  Hartelijk dank.
  C.Reek

  Reageren
 37. ta zeb khan

  ik wil mijn wachtwoord wijzigen maar dat lukt niet want hij stuur code naar mijn oude sim. de oude sim heb ik weg gegooid dus hoe moet ik mijn Hotmail wachtwoord wijzigen.

  Reageren
  1. ta zeb khan

   ik wil mijn wachtwoord wijzigen maar dat lukt niet want hij stuur code naar mijn oude sim. de oude sim heb ik weg gegooid dus hoe moet ik mijn Hotmail wachtwoord wijzigen

   Reageren
 38. Ed Stiekema

  Ik zit in Portugal. Mijn dochter in Nederland heeft een code ontvangen en kan mijn account daar openen. Die code blijkt hier niet te werken. Moet ik nu een nieuw beter werkend gmail adres (zegt men) aanmaken? Live.com accepteert mij niet meer. Of is er nog iets aan te doen?
  Hoe kom ik dat te weten?
  Met groet
  Ed Stiekema

  Reageren
 39. Lida

  L.S.
  Ik kan niet inloggen voor Hotmail op mijn I-phone 4, terwijl dat wel kan op mij laptop (geen Mac). Kan iemand mij helpen?

  Reageren
 40. Annemie Jansen

  kan heel langzaam in mail,krijg de emails niet open,mijn internet staat op volledig open,en verbonden.ben hier al de hele ochtend mee bezig.ook mijn werk plek kken doen het niet ,e-learning,groupswise van werkgever,en harmony9dienstrooster)via google kom ik er ook niet op.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.