Hotmail werkt niet

Werkt de website van Hotmail niet en kun je op geen enkele manier in je postvak van Hotmail komen? Erg vervelend! We hebben de veelvoorkomende problemen voor je op een rijtje gezet!

Help! Hotmail werkt niet.

Het gaan verschillende oorzakken hebben als Hotmail niet werkt. Wij hebben de mogelijke oorzaken in kaart gebracht:
hotmail werkt niet
– Je hebt op het moment geen internet en kunt geen enkele website bezoeken, controleer je internetverbinding hiervoor. Staat er een WiFi signaal in de bovenbalk (Apple) of een aardbolletje in de onderbalk (Windows)?

– Je heb het verkeerde internet-adres ingevuld in de adresbalk. Controleer of er in de adresbalk http://www.hotmail.com staat.
– Of de website van Hotmail is tijdelijke offline (dit kan komen door een overbelaste server of een update).

Hotmail is een maildienst met veel gebruikers. Er worden dagelijks miljoenen mailtjes verstuurd en ontvangen. Het is dus niet gek als de website een keer offline raakt. Mocht dit wel het geval zijn: wacht een aantal minuten en probeer de website opnieuw te bezoeken; problemen omtrent Hotmail worden namelijk vaak snel opgelost.

Hotmail werkt niet. Nog steeds niet…

Als Hotmail na de bovenstaande punten nog steeds niet werkt is er waarschijnlijk iets anders aan de hand. Lees hier meer over op de onderstaande pagina’s. Wil je meer informatie over de onderstaande punten? Klik dan op de lees meer link onder de tekst!

Accountgegevens
Heb je tijdens het inloggen wel het goede e-mailadres en wachtwoord ingevoerd? Als je dit niet doet krijg je geen toegang tot de dienst van Hotmail. Controleer hier dus goed op.
> Lees meer

Account gehackt?
Hotmail kan nooit helemaal voorkomen dat gebruikers van Hotmail gehackt worden. Als je geen toegang krijgt tot je Hotmail-account en zeker weet dat je het goede e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd, bestaat de kans dat er iemand anders op jouw Hotmail-account zit en dus gehackt bent.
> Lees meer