Stel je vraag

Heb je een vraag of een probleem waar je niet uitkomt? Stel de vraag dan aan ons! We proberen z.s.m. op alle vragen te reageren. Om je vraag te kunnen stellen moet je het onderstaande formulier invullen. Alle gestelde vragen blijven met de antwoorden op deze website staan zodat andere mensen die hetzelfde probleem hebben de vraag en het antwoord gemakkelijk kunnen vinden.

De meest gestelde vragen zullen gaan over het inloggen op Hotmail en dat men hier problemen mee ondervindt. Houdt in de gaten dat dit soort problemen ook weleens tijdelijk kunnen zijn en dat een portie goed geduld af en toe helpt. Kom je er echt niet uit dan kun je altijd hier nog je vraag kwijt.

222 gedachten over “Stel je vraag

 1. Eunice Kruiswijk

  Hallo,
  Mijn zoon is onlangs overleden en ik wil graag in zijn hotmailaccount willen inlogen. Graag wil ik dit openen, om te kijken wat hier allemaal in geregeld is of er zijn nog dingen die geregel moet worden. Wat moet ik done?
  Met vriendelijk groet,

  Eunice Kruiswijk

 2. Rinus van de Groef

  Google heeft mijn hotmail emailadres die ik al meer dan 25 jaar heb ontoegankelijk gemaakt. Ze geven als reden de zogenaamde veiligheid. Ik probeerde namelijk in te loggen met een tablet. Het is onmogelijk om het te deblokkeren. Je kan het proberen en dan moet je je Naam en adres en telefoonnummer opgeven, en vertellen met wie je de laatste tijd gemaild hebt en waar dat over ging. En als je dat doet dan krijg je een bericht terug dat je te weinig informatie hebt gegeven om te kunnen vaststellen dat het emailadres echt van mij is. En dan raden ze je aan om nog meer “op te biechten” om daarna weer een bericht te krijgen dat ze nog te weinig gegevens hebben om vast te stellen dat het echt mijn emailadres is. Wat ik aan wie schrijf is prive. Het voelt heel vernederend om alles te moeten vertellen om alleen maar toegang tot mijn eigen emailadres te kunnen krijgen. En dat ze dan zeggen dat het niet genoeg is. Inmiddels heb ik betalingsachterstanden omdat ik emailtjes niet heb ontvangen (niet gelezen). Ik begin wel zo kots en kots misselijk te worden van de terreur van google en van youtube en van onze overheid, ik moet er letterlijk van kotsen.

 3. Cherryl Rozewijn

  Ik heb heel veel keren geprobeerd mijn wachtwoord te wijzigen.Dat lukt helemaal niet.Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

 4. Djordy

  Vraag Mijn wachtwoord vergeten en er is een oude telefoon nummer bekend en ik heb andere email tovoegd voor formulier alle gegevens door ingevuld maar ik heb die email nooit gebruikt ik heb alles geprobeerd maar lukt het niet

   1. Harry Heerlijn

    Ik kan niet inloggen op hotmail. Dar komt ook omdat ik een fout in de spelling van mijn adres heb gemaakt. Dat wil ik graag herstellen. kunnen jullie helpen?
    het juiste adres is: harry_heerlijn58@hotmail.com
    het onjuiste adres is: harry_heertlijn58hortmail. com.
    Er staat foutief een t extra in het e-mailadres. Kunnen jullie helpen om dit op te lossen?
    Alvast bedankt.

    hartelijke groet,

    Harry Heerlijn
    Admiraalvlinderlaan 41
    4105 TH Culemborg

 5. Anita van der Vorst

  Ik heb een nieuw email adres aangemaakt en bij het inloggen krijg ik de melding:
  “500
  Er is iets fout gegaan.
  U bent momenteel aangemeld als …..@hotmail.com. Meld u af en meld u opnieuw aan bij Outlook met het account dat u gebruikt om e-mail van uw organisatie te lezen.”

  Maar dit werkt niet. Als ik me heb afgemeld en opnieuw aanmeld, krijg ik weer deze melding. Mijn andere hotmail adressen geven dit probleem niet.
  Iemand een idee hoe ik dit opgelost krijg?
  Alvast bedankt,

 6. Frank

  IK ben het wachtwoord vergeten van het hotmail-account. Via de site van `Microsoft met de aanmeldprocedure kom ik niet verder want er staat een oud telefoon nummer genoemd voor verificatie maar dat heb ik niet meer. Ik krijg steeds dezelfde melding dat meer gegevens nodig zijn, maar die heb ik niet. Ik heb ook het telefoonnummer van Microsoft al geprobeerd maar krijg niemand aan de lijn. Hoe kan ik een nieuw wachtwoord instellen?

  1. Rinus van de Groef

   Vergeet het maar Frank. Hotmail zal je niet helpen. Vergeet het emailadres en probeer google (=microsoft=hotmail=youtube enz) zoveel als kan te mijden

 7. B. Hoche

  Hallo,
  Mijn man is onlangs overleden en tijdens het openen van zijn email kwam ik erachter dat er ook nog een hotmailaccount is. Graag wil ik dit openen, om te kijken wat hier allemaal in geregeld is.
  Hierover zou ik graag privaat met iemand chatten.

 8. Barwag

  Mijn schoonvader is zijn wachtwoord vergeten en de account herstel geeft hem ook geen toegang. Zijn er nog andere opties om zijn wachtwoord te wijzigen waardoor hij opnieuw kan inloggen.

 9. evert nijssen

  Mijn wachtwoord vergeten en de account herstel geeft mij ook geen toegang. Zijn er nog andere opties om mijn wachtwoord te wijzigen?

 10. Rachel van den Eerenbeemd

  Ik kan mijn Hotmail niet meer openen.
  Het e-mail is gekoppeld aan een onbekend live adres en een oud o6 nummer. Is er een manier om weer in mijn Hotmail te kunnen komen?

  1. Yakup

   Mijn wachtwoord vergeten en er is een oude telefoon nummer bekend en ik heb andere email tovoegd voor formulier alle gegevens door ingevuld maar ik heb die email nooit gebruikt ik heb alles geprobeerd maar lukt het niet

 11. P.J.T.Bouten

  Ik heb mijn wachtwoord vervangen en nu kan ik wel via de telefoon naar mijn mail maar niet via deze pc.
  Er staat ook outlook mail mislukt?
  Wat kan ik het beste doen?

 12. Gabrielle Korterink

  ik kan mijn wachtwoord niet resseten en dus ook niet in mijn mail.
  kunnnen jullie hier iets mee doen
  ik krijg digitale rekeningen en wil die betalen
  dit duurt al meerdere dagen

  wil je je beveiligingscode ontvangen?
  E-mailen
  Er is een tijdelijk probleem met de service. Probeer het opnieuw. Als je deze melding blijft krijgen, probeer het dan later opnieuw.
  Ik heb geen van deze gegevens

 13. esther van elburg

  hallo
  ik heb mail adres en door een vervicatie code op eens was wachtwoord niet goed
  er stond oud telfoon numer waardoor dat niet lukt
  via ander mail adres heb ook geprobeer wachtwoord te wijzigen
  ik zoek eigelijk mail adres of telfoon numer die me kan helpen
  het ingevulde mail adres is niet mail adres waar over gaat

 14. Willy van zanten

  Beste lezer,
  Ik wil inloggen op mijn hotmail account vanaf een ander apparaat en een andere locatie, vraag daarvoor een bevestigingscode aan maar deze code wordt niet naar mijn mailadres gezonden. Inloggen lukt daardoor dus niet. Hoe kan ik dat probleem oplossen?
  Dank en met vriendelijke groet,
  Willy van zanten
  0629528473

 15. Marij

  Ik wil een ander e-mailadres opgeven voor het toesturen van een nieuwe code voor mijn hotmail wanneer ik mijn wachtwoord kwijt ben. Hoe kan ik dit doen?

 16. Ruud Roque

  Ik was mijn wachtwoord vergeten en heb een nieuwe gemaakt, echter, ik kan nog steeds niet in mijn hotmail.com komen. krijg steeds een melding dat mijn account en wachtwoord niet overeenstemmen…

 17. J Nielo

  Help kan op een of andere duistere reden niet in mijn Hotmail kan ook niets Versturen moet mijn Mails in kunnen kijken ben HARTPATIENTE en heb een Heftige ALLERGIE daar kan ik door in Coma Raken kan iemand mij Helpen M V G OMAJOZ je kunt mij niet Mailen

 18. chris desmet

  ik heb een vraag
  ik heb van daag gebeld geweest door het rusthuis van meulebeke
  dat ze een brief gekregen hebben dat ik in Oekraïne ben dit is niet waar kunnen jullie zien dat er iemand dit mail desmet-chris@hotmail.com gebruikt en wie
  ik heb het ook al door gegeven aan de politie

  laat iets weten

 19. S. Vermeulen

  ik kan op mijn pc niet meer inloggen met mijn Hotmail.nl account.
  mijn wachtwoord is niet veranderd en op mijn smartphone doet alles het gewoon normaal.
  Ik moet zaken regelen met veel typwerk en wil dit op mijn pc doen.
  Graag een reactie hoe ik dit moet oplossen in het Nederlands.
  Alles wat ik probeer gaat fout.

  1. Annie de Jong

   Wat afschuwelijk, ik kan niet meer in mijn hotmailaccount, hij blijft steeds foutmelden. Ik heb al een nieuw wachtwoord aangemaakt, maar niets werkt. Waar moet je naar toe om weer ingang te vinden? Alle post gaat via hotmail

 20. bianca

  Ik kan wel mails versturen, maar er komt niets binnen. Niet op telefoon enniet op ipad. Ook als ik via een andere telefoon inlog lukt het niet. De wachtwoorden zijn wel goed.

 21. jan val

  Hallo, ik kan mijn email niet bereiken , heb al verschillende codes van u ontvangen op mijn andere account maar kan de verbinding niet herstellen.
  Voor mij zeer vervelend aangezien ik veel gebreuk maak van hotmall.

  Al zou het veel makkelijker zijn mijn account gewoon vrij te geven

  m.v.g
  Jan Val

 22. Jo Anna

  Frustrerend….

  Een kennis heeft ooit op mijn laptop ingelogd via hotmail. Nu is op een of andere manier haar gmail adres gekoppeld aan mijn google account. Bij instellingen van “mijn account” staat haar email adres als: emailadres voor google account. Hier staat bij:

  Het adres waaraan u en anderen uw Google-account kunnen herkennen. U kunt dit adres niet wijzigen.

  Als ik een email verstuur wordt hier ook haar email bij benoemd. Ik heb geen flauw idee of zij nu in mijn bestanden kan of ook mailtjes van mij kan ontvangen. Ik ben niet in contact met deze persoon.

  Hoe kan ik dit wijzigen/ het liefst verwijderen? als dit niet mogelijk is… moet ik dan mijn hotmail verwijderen en een nieuwe aanmaken? (echt teveel gedoe) en verwijder ik dan ook haar account dat zij er plots geen gebruik meer van kan maken?

  Hoop dat iemand het antwoord weet op deze vraag! alvast dank.

 23. Tee

  Als ik mijn emailadres en wachtwoord in geef , dan krijg ik mijn emailbox niet geopend.
  Er verschijnt een blauwe balk in beeld met opening your mailbox.
  De blauwe balk loop van links naar rechts, maar stopt een een klein stukje vanaf rechts waardoor de mailbox niet geopend wordt

 24. Suzan

  ik ben op vakantie en ik kom niet ingelogd? ik kan ook geen controle sms ontvangen omdat ik een oud mobielnummer heb opgeslagen. Hoe krijg ik nu toegang tot mijn hotmail? en hoe kan ik mijn mobielnummr wijzigen??????

  Met Gmail heb je deze problemen niet!

  1. meghoe

   weet niet welke knop heb ik ingedruk in plaats van nederlandsetaal krijg ik duitsetaal en nu wil ik terug in nederlandsetaal maar weet niet hoe moet ik het weer nederlansetaal terug laten weer terug brengen

 25. Rob

  wachtwoord ellende….
  ik probeer mijn Hotmail.nl weer op de laptop te krijgen.
  microsoft accepteerd het niet. niet veilig genoeg.
  aangezien ik mijn wachtwoord niet meer weet en mijn mobielnummer ondertussen veranderd is wordt het nogal lastig.
  mail werkt verder wel op beide smartphones die we nu hebben.

  help!!

 26. kimmy janzzen

  wil mijn account verwijderen daar het overbodig is doe alles maar in mijn account zit nergens en knop om het uit te schakelen ?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.