Stel je vraag

Heb je een vraag of een probleem waar je niet uitkomt? Stel de vraag dan aan ons! We proberen z.s.m. op alle vragen te reageren. Om je vraag te kunnen stellen moet je het onderstaande formulier invullen. Alle gestelde vragen blijven met de antwoorden op deze website staan zodat andere mensen die hetzelfde probleem hebben de vraag en het antwoord gemakkelijk kunnen vinden.

De meest gestelde vragen zullen gaan over het inloggen op Hotmail en dat men hier problemen mee ondervindt. Houdt in de gaten dat dit soort problemen ook weleens tijdelijk kunnen zijn en dat een portie goed geduld af en toe helpt. Kom je er echt niet uit dan kun je altijd hier nog je vraag kwijt.

222 gedachten over “Stel je vraag

 1. marjo van rijn

  goedendag

  ik had een mailadres

  ik kreeg daar verevelend buitenlandse mail op en heb geprobeerd mail te veranderen,ik denk dat ik iets fout heb gedaan maar zou graag dat mailadres hersteld willen hebben,kunnen jullie mij daarbij helpen

  graag dan sturen hoe ik dat moet doen

  bedankt alvast!!!

 2. Yvette

  Ik kan niet (meer) inloggen op mijn hotmail-account. Ik krijg de volgende melding: Er is een probleem opgetreden bij het opzoeken van uw account. Tik op Volgende om het opnieuw te proberen.

  Wat te doen?

 3. johan

  mijn telefoon is vermist heb nu geen 06 maar wil wel mijn wachtwoord wijzigen omdat de vinder er nu gewoon op kan bij wifi … ik heb ook geen andere mail waar het heen kan
  helaas meerdere keren mijn nr gebeld maar toestel was al vrij snel uit gezet , dus kon helaas geen
  vinders beloning uitloven ,,, daar was ik en vinder denk ik beter af geweest

 4. Bernadette

  Ik heb een probleem met mijn oude Hotmail..of het wachtwoord nog klopt weet ik niet meer er staan vele foto’s op van mijn overleden moeder ..Microsoft zegt is niet bekend maar het was ook Hotmail. Ik heb windows 10 geplaats en niks werkt meer was even geen probleem maar er staan jaren foto’s in opgeborgen …een code kreeg ik straks eenmalig gebruikt maar het werkt niet..via mijn telnummer ook niet want dat heeft mijn nieuw email in gebruik..!! blondie-beauty -@- hotmail.com was het

 5. Gijsbert

  dit is geen reactie maar vraag . hoe kom ik gewoon weer terug op de vertrouwde hotmail zelf. ik vind outlook helemaal niks heb toe der tijd daarom ook een hotmail account aangemaakt. maar nu veranderen ze het gewoon zonder dat je ook maar een keus hebt.
  ik wil niet met outlook zelf werken het is net overzichtelijk en werkt niet zo fijn als hotmail zelf. dus hoe zet ik dit weer terug. want ik ga niet werken deze versie van outlook. kan iemand mij hiermee helpen dit terug te zetten/ krijgen. ik ben helemaal niet happy met deze ongevraagde omzetting.
  ik verneem het graag jullie.

 6. Gizmomir

  Sinds woensdag kan ik mails van Hotmail niet meer ontvangen/sturen met mijn IPhone.
  Er komt als foutmelding: de gebruikersnaam of het wachtwoord voor Hotmail is onjuist.
  Ik heb nochtans niets aan de instellingen veranderd…
  Op de Outlook app lukt het wel.
  Kan u mij helpen?

 7. Koen

  Hallo,
  Ik kan via mijn gegevens die ik voorheen gebruikte voor mijn Hotmail gewoon inloggen. Echter, zie ik mijn mail niet meer wanneer ik bij outlook ben ingelogd. Ik kan dus geen enkele mail zien in mijn inbox. Hoe kan ik al mijn mails weer vinden? Alvast bedankt!

  Mvg,

  Koen

 8. Ben

  Ik ben mijn wachtwoord vergeten en dan kun je een code krijgen op je GSM, maar deze code krijg ik niet binnen. Iemand enig idee hoe dat kan?

 9. teunissen

  heb een outlock adres op mijn laptop maar kan daar mee niet inloggen op mijn tablet en telefoon
  wachtwoord werkt wel op de laptop .

  1. Leonne

   er staan zoveel mensen op deze site die een probleem hebben met het lezen van hun mails, sommigen niet op al hun toestellen, net als ik, maar een oplossing zie ik niet door hotmail aangedragen

 10. Corrie Brandt

  Ik kan niet inloggen op mijn eigen laptop terwijl ik op de computer op mn werk wel in kan loggen.
  Ik kan dan mijn email en wachtwoord gewoon intoetsen en dan ik in mijn eigen email.
  Maar thuis kom ik niet op de site zodat ik mijn email en wachtwoord in kan toetsen Dus thuis kan ik mijn email niet lezen en op mijn werk kan ik mijn email wel lezen. Wat doe ik thuis verkeerd

 11. Agatha

  Hallo.

  ik heb een andere laptop en moet nu alles instellen maar ik kan niet in mijn mail komen…
  ik ken mijn wachtwoord en mijn email echt wel uit mijn hoofd!
  dan krijg ik dat ik met een code kan inloggen…ja maar dat telefoonnummer heb ik ook al jaren niet meer!!
  dus krijg ik geen code binnen. kortom hoe kom ik dan wel bij mijn mail????

 12. Dik

  Ik wil mijn wacht woord wijzigen dit lukt niet gezeur over een code
  heb ik een nieuwe code van herstel ken ik niet invullen want hij is te lang
  ik wil vandaag de code veranderen omdat ik gehecht ben

 13. theo reneerkens

  ik kom niet meer in mijn hotmail en als ik even na de bieb loop geen probleem kom er zo in hoe is dat mogelijk? hoor het graag van u gr theo

 14. menno van der pot

  Voor de televisie , mijntablet en mijn mobiele telefoon gebruik ik tele2 zoals u ook aan mijn mailadres kunt zien. Ik zou graag op mijn mobiele telefoon een ander emailadres willen installeren zonder dat uiteraard op mijn pc het huidige emailadres meeveranderd. kan dit? En zo ja hoe? Kan ik bij u een hotmajl.com e km ailadres vragen?

 15. A.vente

  Ik kan het formulier niet vinden waarop ik mijn Hotmail vraag moet stellen? Overal staat: Stel je vraag, en er staat bij Probleem oplossen, vul het onderstaande formulier op, maar er is geen formulier.

  Heel graag zou ik van u horen via mijn email. Vriendelijk dank, Aky Vente

 16. Bottazzo Veronica

  Beste ,

  Ik ben sinds geruime tijd mijn wachtwoord vergeten van mijn hotmail account,had er geen problemen mee,daar het voor niet zo belangrijk was omdat ik een ander e-mail heb (privé)
  Maar nu kan ik niet meer op mijn fb geraken via mijn mobile tel omdat ze mijn g-mail adres ingeven en daar mijn wachtwoord vragen die ik ook vergeten ben.staat bij geef je hotmail adres in en dan sturen wij een mail om te zien of jij het bent. wat kan ik nu doen?

  Hoop op een snelle reactie!

  Alvast bedankt,

  Met vriendelijke groeten,

  Veronica

 17. sasa collijn

  Mijn email word niet meer herkend door Microsoft ik heb denk ik eindelijk mijn wachtwoord terug gevonden en wil in loggen maar kan nu niet meer omdat het niet met herkend word? help me aub

 18. Marieke

  Mijn account is gehackt. Het telefoonnr dat van mij geregistreerd is, is mijn oude nummer. Hierover beschik ik niet meer. Vervolgens heb ik geprobeerd aan te tonen dat het mijn account was maar omdat de e-mails van mijn hotmail na een tijdje automatisch verwijderd worden, was dit lastig en kon ik niet voldoende informatie over de mails geven in mijn account. Hoe kan ik de account nu verwijderen? Vrienden van mij ontvangen steeds vreemde berichten, zogenaamd van mij. Dank u alvast voor de moeite!

 19. Berna van der Rassel

  ik kan al van af julie me mail niet openen ik heb al verschillende keren andere mails door gegeven omdat dat voor veiligheids redene moet, julie zeggen dat ik het in de tusentijd kan openen maar dat gaat niet, vindt het erg vervelend wat kan nu al weken me mails niet lezen en zitten belangrijke dingen tussen, wil nu weten wat ik moet doen om het te kunnen openen

 20. José Lammers

  Hallo,
  ik kan niet meer bij mijn hotmailaccount inloggen, ik kom op outlook terecht, heb daar nieuw adres aangemaakt, maar kan nu niet meer bij Hotmail terecht. Daar staat nog veel bij postvak- in, die kan ik nu niet openen! Wat moet ik doen?
  José

 21. iny

  Ik probeer in te loggen in hotmail ook om mijn mappen in te kijken,maar kom steeds automatisch in outlook terecht en dat wil ik niet! Hoe kan ik dat voorkomen?

 22. N.J.Jongste

  Mijn e-mailadres is gewijzigd. Toch moet er nog post zijn op @hotmail.com
  Hoe kom ik daar bij ?

  [ sorry, maar ik weet niet meer, wat – Website – betekent.]

  groet N.Jongste.

 23. Jeannet

  Ik kan sinds gisteren via mijn mail geen berichten bekijken en zelfs afmelden lukt niet meer, berichtjes openen lukt niet en de balk bovenin is helemaal zwart staat verder niks op, wat kan hier het probleem zijn.

 24. Rick

  Hello,
  Ik ben mijn totale gegevens van mijn hotmail account kwijt en zou deze graag terug willen.
  Ik lees hier dat ik niet de enige ben met dit problem.

  Met alle veranderingen wordt het alleen maar ingewikkelder en gevoeliger voor fouten. Ik zou graag weer terug willen naar een heeeeeel simpel email account zonder al die shit die niet werkt of fouten veroorzaakt. Terug naar 20 jaar geleden !!!

  Hoop nog van hotmail te horen maar heb al eerder hier gereageert maar 0,0 reacties van hotmail !!!

 25. Jeffrey

  Goedenavond

  Ik heb sinds vandaag een iPhone 6 ter beschikking echter ben ik het wachtwoord en mijn antwoord op mijn beveiligingsvraag vergeten. Zou echter wel toegang willen tot mijn email er staat namelijk info in die ik benodigd heb.

 26. klaske jonker

  ik kan mijn Hotmail niet meer krijgen en het inloggen lukt mij ook niet daardoor heb ik al twee weken mijn email post niet na kunnen kijken . hoe herstel ik dit . het wachtwoord doet het niet meer .

 27. J.hollaar

  sinds ik windows 10 heb laten installeren zijn mijn favorieten.
  Ook kan ik alleen maar inloggen op Hotmail met een hotmailaccount dat ik wordt verondersteld te hebben maar niet heb.
  Hou kan ik op mijn oude Hotmail inloggen?

 28. J.Besuijen

  Stel je vraag staat hier boven.
  Ik zie veel vragen maar geen antwoorden of oplossing.
  Ik kan niet mijn emails bekijken op Hotmail steeds kom outlook er voor zet dan Hotmail over naar outlook
  of haal alles er af dan ga ik wel naar een andere.
  Geef antwoord als je vragen krijgt of zeg dat je dit een leuk spelletje vind.

  Ko

 29. Ton spruit

  Even een vraag ik heb een laptop van mijn zoon met een paswoord erop van een hotmailacount hij is het paswoord kwijt en gebruikt hotmail ook niet meer hoe kan ik nu in de computer inloggen? Als iemand kan helpen graag gr ton spruit

 30. Nina

  wil mijn hotmail terug. Heb adres met microsoft outlook gemaakt. Dacht dat het bij-adres zou zijn. Niet dat mijn puma_diva vervangen zou worden. Hoe draai ik dit terug? Ben niet blij met de upgrade…Nina

 31. Ayla

  Halllo,
  Ik ben op vakantie en zit enige tijd in het buitenland. Nu wil ik graag inloggen op mijn hotmail account. Als ik dit wil doen moet ik een code invullen welk naar mijn mobiele nummer gestuurd wordt. Ik heb echter mijn mobiele telefoon niet bij me in het buitenland waardoor ik de code niet in kan voeren. Hoe kan ik nu toch inloggen in het buitenland?

 32. shirley

  ik heb een email/Hotmail adres op mn computer maar nu heb ik een laptop en wil ik datzelfde emailadres gebruiken op mn laptop om mijn mail er op te lezen, maar lukt niet, ben ook mn wachtwoord vergeten, hellllllp

 33. Peter

  Sinds woensdag 29 juli 2015 ontvang ik geen emails meer. Ook blijven mijn verzonden emails in het postvak UIT staan. Dit is nu al de zoveelste keer, wat kan ik hieraan doen. Ben geen techneut. Mijn gmail werkt wel dus lijkt mij een probleem bij outlook?

  1. Rick

   Ik heb hetzelfde problem alleen is nu mijn hele email box leeg alles weg. Fijn en veilig die hotmail. Antwoord van hotmail …… vergeet het maar.

 34. philipkemp

  iedere keer als ik naar hotmail ga dan staat mijn naam en wachtwoord al ingevuld (zakelijke computer). aanmelden en ik kom in mijn hotmail. dat kan iedereen doen dus iedereen kan in mijn hotmail. Ik krijg mijn naam en wachtwoord er niet uit. ook heb ik niet gekozen om het er permanent in te laten staan. Hoe krijg ik de invulgegevens weer blanco ?

 35. Kimberley

  Hallo ik heb en vraag zit er al heel lang mee en ik kan het niet vergeten.. Mijn vriend kijgt emails toe op zijn hotmail dat eigenlijk niet bij hem moet toe komen maar bij iemand anders hoe komt dit bij mijn vriend terecht en het zijn sekseemails… Ok zou hier graag wat meer van weten xs dank u wel 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.